Citeste


Slabeste in 10 zile cu dr Oz

By on January 18, 2013
slabeste-in-10-zile-cu-dr-oz

Dr. Oz este vice – presedinte si profesor de chirurgie la Universitatea Columbia, si are titlul de director al Institutului Cardiovascular si a Programului Complementar de Medicina la Spitalul Prezbiterian din New York. Cu toate acestea, modul sau de abordare al dietelor si a sanatatii l-au facut o vedeta, fiind invitat ca oaspete la emisiunea Oprah Winfrey. Astazi, el are propria sa emisiune numita Dr. Oz.

Majoritatea dintre noi am auzit de dieta de 90 de zile Dr. a Oz, insa trebuie sa te anuntam ca ultimul trend il reprezinta dieta de 10 zile a Dr. Oz.

Dieta de 10 zile a Dr. Oz nu este tocmai o dieta obisnuita de 10 zile, ea poate fi un stil de viata sanatos.

In cadrul acestor 10 zile poti slabi cu un numar la marimea hainelor. Este o abordare sanatoasa a stilului de viata care recomanda eliminarea alimentelor nesanatoase, inclusiv uleiul hidrogenat, zaharul, siropul de porumb bogat in fructoza si fainile imbogatite.

Sfaturi pentru dieta Dr. Oz 

Impreuna cu obiceiuri sanatoase de a manca, Dr. Oz ofera in cartea sa si sfaturi pentru a tine oamenii motivati in timp ce incearca sa slabeasca si sa mentina un stil de viata sanatos. 

De exemplu, Dr. Oz recomanda o plimbare zilnica de 30 de minute. Exercitiile trebuie sa faca parte din stilul de viata, nu trebuie sa reprezinte ceva aditional pentru care sa iti faci timp. 

Indeparteaza tentatiile: odata ce te-ai hotarat sa slabesti si sa traiesti sanatos, scapa de alimentele potential daunatoare. Nu are sens sa iti sabotezi eforturile tinand „alimente nepermise” la indemana. A fi un cumparator inteligent este parte a slabirii cu dieta Dr. Oz. Acest lucru nu se refera doar la evitarea anumitor alimente, dar si la invatarea alegerii alimentelor integrale ca legume si produse din cereale integrale.

Dr. Oz nu spune sa elimini complet grasimile, insa alege-le pe cele sanatoase si consuma-le in cantitati mici, ca de exemplu nucile. Dr. Oz recomanda sa consumi o cantitate mica de grasimi sanatoase inaintea meselor. Astfel, corpul tau va crede ca ai mancat si vei consuma mai putine alimente.

Un alt sfat al Dr. Oz spune sa incluzi fibrele – sunt elemente importante care, pe langa faptul ca ajuta la mentinerea senzatiei de satietate, ajuta in procesul digestiv si mentine nivelul glicemiei echilibrat.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>