Citeste


Exercitii recomandate de dr Oz pentru a slabi

By on April 20, 2013
exercitii-recomandate-de-dr-oz-pentru-a-slabi

Nu ai nevoie de mingi, saltele sau benzi elastice pentru un antrenament fizic bun.

Dr Oz recomanda patru exercitii pe care trebuie sa le cunosti – iar niciuna dintre ele nu implica masinarii complicate.

In primul rand, Dr Oz sugereaza ca oamenii sa se plimbe cel putin 30 de minute in fiecare zi.

El este de parere ca plimbarea este fundatia pentru tot restul exercitiilor pentru ca aceasta creste stamina si pregateste corpul pentru antrenamentul de intarire. Ar trebui sa incerci sa faci cel putin 10.000 de pasi in fiecare zi.

Al doilea exercitiu recomandat de Dr Oz este cresterea masei musculare prin ridicarea de greutati pentru 30 de minute pe saptamana. Poti ridica greutati, doi litri de lapte sau copilul.

Ideea este sa incepi sa ridici ceva. Potrivit renumitului doctor, o femeie obisnuita de aproximativ 30 de ani ar trebui sa poata efectua 45 de flotari cu picioarele indoite (si cu cate cinci mai putine la fiecare deceniu urmator) iar un barbat obisnuit de aceeasi varsta ar trebui sa poata efectua 35 de flotari normale (cu cinci mai putine dupa fiecare deceniu).

Pentru a evita leziunile, faceti intinderi inainte de exercitii. Desi dr Oz prefera yoga, puteti beneficia la fel si de pe urma intinderilor invatate la educatia fizica din liceu.

O activitate ce arde multe calorii este starea de agitatie. Doar intre 15 si 30 % din calorii sunt arse prin intermediul activitatii fizice, astfel ca adaugarile minore ca starea de agitatie te poate ajuta sa slabesti.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>